CREWCAMPING

Je verblijft op de crewcamping van Lowlands. Deze camping is gelegen op het vakantiepark Walibi Village, Cerespark 2 8256 PX Biddinghuizen.

De crewcamping behoort tot het backstagegebied van Lowlands en is niet toegankelijk voor festivalgangers. Als medewerker van Lowlands Parking is het niet toegestaan te kamperen op de festivalcamping.

FESTIVALBUS

Vanaf donderdag 15 augustus t/m maandag 19 augustus rijdt er 24 uur per dag een bus voor de medewerkers tussen de crewcamping en het festivalterrein.

LOWLANDS PARKING AREA

De Lowlands Parking Crew heeft een eigen plek op de crew camping. Dit gebied is alleen toegankelijk voor de vrijwilligers van Lowlands Parking. Hier kun jij rustig wakker worden met een kopje koffie of een biertje drinken in de huiskamertent. Dit is ook de plek waar drie keer per dag een goede maaltijd voor je klaar staat. Je kunt ook je telefoon opladen in het telefoonhuis. Dit is op eigen risico. (Tip: neem een powerbank mee, dat verkleint je risico).

Naast de Lowlands Parking Area staat het badhuis van de crewcamping. Deze is 24 uur per dag geopend voor alle medewerkers van Lowlands die verblijven op de crewcamping.

KOFFIE, THEE & BIERTJES

Als de grote tent van de Lowlands Parking Area geopend is, kun je gratis koffie, thee en water krijgen. Vanaf het avondeten kun je zolang de voorraad strekt ook kiezen voor een frisje of biertje.

MAALTIJDEN

Drie keer per dag staat er een verse maaltijd voor je klaar. Naast een maaltijd met vlees, bieden we altijd een vegetarische optie aan. Wanneer je aan het werk bent en niet de mogelijkheid hebt om op de crewcamping te eten, moet je zelf voor aanvang van je shift je lunchpakket maken en meenemen naar je werkplek. Drinken wordt de gehele dag rond gebracht.

Natuurlijk kun je ook op het festivalterrein van alles eten en drinken. Dit is voor eigen rekening.

Voldoet bovengenoemde niet aan jouw wensen, omdat je bijvoorbeeld veganistisch eet of een speciaal dieet volgt? Dan kun je (deels) eigen eten meenemen. Dit kan in de koeling bewaard worden. Het is niet toegestaan zelf gebruik te maken van de keuken van Lowlands Parking. Daarnaast ontvang je geen (financiƫle) compensatie voor het (deels) verzorgen van je eigen maaltijden.

Heb jij een verzoek? Vermeld dit dan duidelijk in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier, zodat de organisatie contact met je op kan nemen.